Blijf van mijn Kymco af 2 september 2015 – Posted in: Geen categorie

Brom-, snor-, en motorfietsen worden veel gestolen. Dieven zetten ze meestal op een aanhangwagen of in een busje en hebben zo alle tijd om het slot open te breken. Er zijn in de eerste helft van 2014 wel 7.460 stuks brom-, en snorfietsen gestolen.Van de 7.460 stuks wordt maar 24.8% of 1.850 stuks terug gevonden. Dit is maar 1 op de 4 scooters, en wij vinden dit erg weinig. Graag willen wij dit aantal terug dringen, een van de manieren om dit te doen is het aanschaffen van een goed en gecertificeerd GPS-systeem. Een GPS-Systeem als die van ScootSecure is te plaatsen op al onze Kymco brom-, snor-, of motorscooters modellen.

Wat is het ScootSecure GPS-systeem?

ScootSecure heeft een diefstal GPS-systeem ontwikkeld die kan volgen waar uw voertuig zich bevind. Voor dit GPS-systeem moet u een maandelijks abonnement af nemen van € 9,95 per maand waardoor u aangesloten bent bij de PAC alarmcentrale.Wanneer er is vastgesteld dat uw scooter gestolen is, kunt u direct contact opnemen met de PAC centrale. Deze centrale plaatst gelijk (en automatisch) de aangifte voor u in het systeem van de politie met bijbehorende GPS data. De politie kan aan de hand van deze informatie direct tot actie over gaan. Binnen enkele minuten kan de politie op weg zijn om uw scooter terug te halen. Vanwege het GPS-systeem kunnen zij de scooter op de voet volgen.

Tot nu toe zijn alle gestolen brom-, snor- en motorscooters voorzien van een ScootSecure GPS-systeem in samenwerking met de centrale en de politie weer teruggevonden. Het abonnement met de PAC Alarmcentrale is maandelijks opzegbaar dus er is geen sprake langdurige contracten!  Omdat het ScootSecure GPS-systeem als enige in Nederland SCM gecertificeerd is, is er ook een overeenkomst tussen politie en alarmcentrale om tot opvolging over te gaan met prioriteit 2.

Het abonnement voor ScootSecure is inclusief:
– automatische aangifte door meldkamer aan de politie
– automatische alarmmelding bij niet-geautoriseerde verplaatsing
– automatische alarmmelding + akoestisch signaal bij jamming
– automatische alarmmelding bij sabotage
– automatische servicemelding bij “accu laag”
– inzet Particuliere Alarmcentrale (PAC008) bij diefstal + alarmering overheidsdiensten
– GSM datacommunicatie
– persoonlijk account met 90 dagen historisch overzicht
– onbeperkt gratis wijzigen van accountgegevens
– Facebook koppeling
– automatische systeemtest eens per drie dagen

Wat kost het ScootSecure GPS-systeem?

De kosten voor een ScootSecure GPS-systeem is € 189,- inclusief BTW en inclusief activatiekosten van € 45,-.

De inbouwkosten zijn eenmalig en de prijs kunt u vooraf afstemmen met de installateur. Dit kan per installateur en per object verschillen en hangt er sterk vanaf hoe moeilijk of hoe makkelijk de inbouw is. Ook de inbouw reken je rechtstreeks met de installateur af.

Het maandelijkse abonnement van € 9,95 inclusief BTW is een abonnement op de PAC alarmcentrale die de verdere opvolging doen van uw gestolen voertuig. Dit is een maandelijkse incasso.

 

Voor meer informatie over het ScootSecure GPS-systeem ga naar een van onze onderstaande dealers of klik hier om naar de website van ScootSecure te gaan.

Onderstaande dealers zijn officiële Kymco dealers en gecertificeerde ScootSecure inbouwstations.