[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”appear”]

 payment-6 Veilig betalen met iDeal

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”appear”]

icon_bezorging_710x473 Gemakkelijk retourneren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”appear”][rev_slider alias=”Tweewielers Schouten”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”appear”]

Disclaimer

 

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite (www.tweewielersschouten.nl). Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Tweewielers Schouten er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Tweewielers Schouten niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld. tweewielers schouten is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Tweewielers Schouten geen controle heeft. Tweewielers Schouten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_widget_sidebar sidebar_id=”shop_footer_sidebar”][/vc_column][/vc_row]