METROPOLIS SW

14.249,00

Kleur

Clear selection

Beschrijving

METROPOLIS SW

De Peugeot Metropolis SW is afgeleid van de stijlvolle 508 vierwieler en biedt een uitgebreid scala aan functies, waaronder het I-connect systeem. Met het I-connect systeem kun je eenvoudig je telefoon koppelen aan het 5″ TFT-kleurenscherm om functies zoals navigatie te gebruiken.

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij deze driewielige motorscooter, dankzij zowel een gecombineerd remsysteem (SBC) als een antiblokkeersysteem (ABS). Een extra voordeel van de Peugeot Metropolis SW is dat je deze kunt besturen met een B-rijbewijs, op voorwaarde dat dit rijbewijs is behaald vóór 19 januari 2013.

De Peugeot Metropolis SW is standaard uitgerust met een royale topkoffer van maar liefst 54 liter, waardoor je klaar bent voor elke reis. Ontdek nog meer voordelen van de Metropolis SW

Extra informatie

Extra informatie

Kleur

Mat Zwart, Mystic Green, Smokey Quarts

SKU N/A Category

Ga Vandaag Nog Op Avontuur - Ontdek Jouw Perfecte Scooter!

Spring op een van onze fantastische scooters of e-scooters en laat jezelf door de stad bewegen met stijl en gemak.

MOTORSCOOTERS ZOETERMEER

Jouw Specialist in Scooters, E-scooters en Scooter Accessoires

Ben je op zoek naar de perfecte scooter die je moeiteloos door de stad laat rijden? Zoek niet verder! Bij Tweewielers Schouten zijn we gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van scooters, e-scooters en scooter accessoires. Met ons uitgebreide assortiment en deskundige team staan we klaar om jouw scooterervaring naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek Onze Collectie Scooters en E-scooters

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsscooter, een sportieve variant of een milieuvriendelijke e-scooter, we hebben voor elk wat wils. Onze showroom staat vol met de nieuwste modellen en toonaangevende merken, zodat je altijd een ruime keuze hebt. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het vinden van de scooter die precies bij jouw behoeften en smaak past.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Bij Tweewielers Schouten zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom bieden we een ruim assortiment aan e-scooters die geen uitstoot produceren. Deze moderne voertuigen zijn niet alleen stil en efficiënt, maar dragen ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het verbeteren van de luchtkwaliteit in onze steden. Zo kun je met een gerust hart genieten van je rit, wetende dat je bijdraagt aan een groenere toekomst.

Kwaliteit en Service staan voorop

Bij Tweewielers Schouten streven we ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en we werken alleen met gerenommeerde merken om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Onze goed opgeleide monteurs staan klaar om eventuele reparaties of onderhoud snel en efficiënt uit te voeren, zodat je zo min mogelijk tijd zonder jouw geliefde scooter hoeft door te brengen.